Compania de contabilitate Buznea ( CCB ), este firma de contabilitate în București care vă oferă servicii complete financiar – contabile, salarizare, consultanță fiscală și resurse umane, adresându-se firmelor mici și mijlocii, servicii oferite la tarife rezonabile.

Venim în sprijinul dumneavoastră cu suport de specialitate la standarde înalte de calitate, dar totodată la prețuri accesibile, sub forma unor planuri tarifare fixe, astfel încât puteți alege pachetull potrivit bugetului și nevoilor dumneavoastră.

Oferta echipei CCB se adresează firmelor cu sediul în București sector 6, dar si în celelalte sectoare și Ilfov.

CCB este Firma de Contabilitate din București care ajută clienții cu servicii de calitate în scopul realizării obiectivelor pe termen lung, evaluând funcțiile cheie ale firmei și punându-vă la dispoziție cele mai competitive strategii, astfel veți rămâne actuali și competitivi pe piață unde observăm că este într-o permanentă schimbare. 

De ce noi ?

  • Cu echipa noastră aveți garanția succesului, toți administratorii de afaceri au nevoie de acces la informații corecte și în timp util; cu îndrumarea noastră veți avea toate informațiile financiare  necesare în luarea deciziilor corecte pe termen scurt, mediu și lung în afacerea dumneavoastră.
  • Punem accent pe relația cu partenerii noștri, tratându-ne partenerii cu respect, crezând cu tărie că succesul nostru stă la baza reușitei dumneavoastră.
  • Serviciile noastre va ajută să economisiți bani, oferindu-vă soluții constructive și vă îndrumăm să maximizați profitul și eficiența companiei.
  • Echipa este îndrumată de Experti Contabili autorizați și vă oferă servicii complete de contabilitate, salarizare, resurse umane și planificare fiscală, personalizate și adaptate profilului fiecărui client.
  • Ne angajăm să ajutăm toți clienții colaboratori, să economisească bani îndreptând resursele spre maximizarea profitului, și  construirea unei afaceri de succes.

Obiectivul nostru ?

Ne propunem să ajutăm clienții noștri în înțelegerea problemelor financiare și fiscale complexe, maximizând fluxul de numerar și minimizarea obligaților fiscale.

Scopul  echipei Companiei de Contabilitate este să va ofere servicii de calitate la prețuri minime, cele mai bune planificări și strategii fiscale pentru afacerea dumneavoastră, având o relație apropiată cu partenerii noștri.

Servicii Contabilitate București

expert contabil

Ofertă Promoțională

  • Prima Lună gratuită pentru firmele nou înființate

registrul-comertuluiministerul-finantelor-publice
anafdirectia-generala-a-vamilor
monitorul-oficialanpc
viesverificare-cod-tva

firma-contabilitate-bucuresti-sigla-ceccarSocietate membra C.E.C.C.A.R