Firmă de contabilitate în București

Firmă de contabilitate în București

Firmă de Contabilitate în București;

vă oferă servicii de Contabilitate în București  la prețuri accesibile începând de la 100 Lei/lună , sub forma unor pachete tarifare, care consideram că se adaptează diferitelor nevoi și profile profesionale.

Dacă sunteți în căutarea unei firme de Contabilitate în București societatea noastră vă pune la dispoziție servicii de contabilitate cu personal calificat la prețuri fără concurență, fără a face rabat de la calitate.

În echipa noastră, veți găsi un partener de nădejde, care vă va găsi mereu o soluție la problemele pe care le întâmpinați, ajutându-vă să vă dezvoltați armonios.

Nu riscați siguranța și stabilitatea firmei dumneavoastră colaborând cu personal necalificat sau slab calificat, plictisit sau care nu știe să vă ofere un răspuns la nevoile dumneavoastră. Alăturați-vă echipei noastre de profesioniști, echipă tânără, dar cu suficientă experiență pentru a face față oricărei provocări!

Avantajele colaborării cu societatea noastră:

  • Datorită tarifelor mici și ofertelor promoționale pe care ‘Firma de Contabilitate în București’ vi le pune la dispoziție pentru serviciile de contabilitate, puteți investi diferența de bani în creșterea societății.
  • Vă temeți de amenzi și de controale fiscale? Cu noi lăsați toate temerile deoparte – vă reprezentăm în fața organelor fiscale.
  • Sunteți acoperiți prin răspundere contractuală.
  • Costurile serviciilor noastre sunt mai mici decât a avea propriul departament de contabilitate.

Cu noi câștigați timp pentru a vă putea concentra mai mult la obiectivele firmei dumneavoastră prin eliminarea grijilor privind activitatea financiar-contabilă, depunerea declarațiilor și a diverselor raportări financiare.

Societatea noastră este membră CECCAR (Corpul Experților Contabililor și Contabililor Autorizați din România )

 

 

 


0 Comments

Leave a Comment