Firma contabilitate Bucuresti

Bine ati venit pe pagina noastra, unde dorim sa va facem cunoscuta una din cee mai importante firme de Contabilitate Bucuresti  

Sunteti în căutarea unui contabil pentru firma dumneavoastra din Bucuresti, Sector 6 sau Ilfov? Compania noastra, este partenerul de nadejde al societatilor care cauta firme de contabilitate premium, la preturi accesibile.

Societatea noastra, va ofera servicii complete financiare, salarizare si personal, pentru firmele mici și mijlocii.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de calitate la cele mai accesibile tarife din Bucuresti. Oferta echipei noastre este adaptată si actualizata cerintelor actuale de piată,  prezentate sub forma unor planuri tarifare fixe, astfel incat putețti alege pachetul corespunzator bugetului si nevoilor oricărei companii.

In parteneriatul cu noi veti descoperii o echipa tanara de profesionisti oferindu-va servicii de calitate, avand un portofoliu de clienti diversificat, avem experienta necesara pentru a va oferii solutii personalizate fiecarei afaceri.

Compania de Contabilitate Buznea este una din firmele de Contabilitate Bucuresti care caută si va găseste solutii fiscale si financiare, astfel incat dumneavoastra sa puteti alege   masuri optime, intr-un timp scurt pentru a putea rămâne competitiv cu piata.

Intr-o piata competitiva realizarea obiectivelor pe termen lung nu este posibila numai prin valorificarea oportunitatilor si eliminarea riscurilor, ci si prin a face totul cat mai eficient posibil.

Ce va ofera echipa noastra !

 

Servicii de baza

Expertiza Financiara

Consultanta Financiara

Refacere documente

Intocmirea Bilantului

Certificare bilanturi

 

 

Personal

Administrare de personal 

Salarizare

Consiliere personal

Transmitere REVISAL

Consultantă fiscala

Depunere declaratii

Optimizarea taxelor

Asistenta in timpul controalelor ANAF

Informari asupra termenelor de plata a impozitelor

Calcul impozite….

De ce sa ne alegetipe noi dintr-o multitudine de Firme de Contabilitate Bucuresti  ?

  • Noi punem accent pe relatia cu partenerii nostri, tratandu-ne partenerii cu respect, crezand cu tarie ca succesul nostru este rezultatul succesului dumneavoastra.
  • Serviciile noastre va ajuta sa economisiti bani, oferindu-va solutii constructive pentru maximizarea profitabilitatii si eficientei companiei
  • La noi aveti servicii complete, financiare, salarizare, HR si planificare fiscala, organizate si adaptate specificului fiecarui client.
  • Ne propunem sa ajutam fiecare client sa reduca toate costurile pentru a maximiza profitul si sa construiasca o afacere de succes.

Care este obiectivul nostru ?

Scopul nostru este sa va oferim servicii profesionale contabile, financiare si fiscale de calitate in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov la preturi decente, cele mai bune planificari si strategii fiscale pentru afacerea dumneavoastra, avand o relatie apropiata si prietenoasa cu partenerii nostri.

Alatura-te echipei noastre Firma de Contabilitate Bucuresti !