Cautati un expert contabil in sectorul 6 ?

Expert Contabil Bucuresti, Buznea Nicoleta, va ofera servicii complete de contabilitate, cu un inalt grad de profesionalism.

Colaborarea cu un contabil autorizat sau cu un expert contabil, va ofera garantia unor servicii la cele mai inalte standarde, in cadrul unei echipe de succes. 

Statutul de expert in contabilitate este cea mai înaltă distinctie pe care un contabil o poate obține.

Persoana care a capatat această calitate, de expert, este în masura sa organizeze, sa conduca si sa supravegheze activitatea de contabil, de a întocmi situatiile financiare si de a efectua expertize contabile.

Un expert contabil este in masura sa efectueze activitatile de audit financiar si consultanta fiscala.

Echipa noastră vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii la cele mai inalte standarde de calitate, la cele mai accesibile preturi, sub forma unor planuri tarifare fixe, astfel incat puteti opta pentru planul potrivit bugetului si nevoilor dumneavoastra.

De ce să alegeti echipa noastră ?

  • In calitate de experti in contabilitate punem accent pe relatia cu clienții nostri, tratandu-ne clientii cu respect, stiind ca succesul nostru este rezultatul succesului dumneavoastra.
  • Credem ca fiecare companie are potentialul de a atinge cotele maxime in afaceri, de aceia noi va oferim solutii flexibile pentru a satisface nevoile dumneavoastra si va ajutam sa descoperiti adevărata valoare a potentialului Dvs ( puteti fi expert impreuna cu noi ).
  • Un expert contabil este specialist si profesionist pe toate aspectele care tin de activitatea desfasurata, va urmareste activitatea cotidiană a companiei din punct de vedere legal, gasindu-va solutiile fiscale optime, din pozitia de experti.
  • La noi aveti servicii complete, contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanta fiscala, personalizate profilului fiecarui client client.
  • Ne angajam sa ajutam fiecare client sa economiseasca bani pentru a creste profitul si sa construiasca o afacere de succes.

Care este obiectivul nostru ?

Scopul nostru este sa va oferim servicii de calitate la preturi decente, cele mai bune planuri si strategii fiscale
pentru afacerea dumneavoastra si totodata mentinerea unei relatii apropiate cu partenerii nostri.

 

Nu irositi banii inutil cu amatorii, alăturati-va echipei noastre expert contabil Bucuresti si incepeti drumul spre excelenta !