Doreşti să înfiinţezi rapid o firmă nouă? O asociație non profit sau să obţii statutul de PFA?

Ai alături o echipă de profesionişti care oferă servicii de înființare a unei companii noi în București. Alegând servicii specializate economisești timp şi resurse financiare importante, putându-te concentra pe sarcini importante.

De ce să alegi servicii specializate de înființare a unei firme?

Cu ajutorul specialiştilor vei trece rapid peste procedurile greoaie şi drumurile nesfârşite către oficiile ONRC. Procesul de înființare a unei firme SRL, PFA, ONG devine unul lejer, confortabil și convenabil.

Beneficiezi de consiliere de specialitate legat de selectarea corectă a codurilor de înregistrare şi funcționare. Ai alături profesionişti cu experienţă care se ocupă de întocmirea tuturor documentelor, oferindu-ți îndrumare în luarea celor mai bune decizii. Beneficiezi de consiliere permanentă, pe durata întregului proces, având un consultant dedicat ce-ţi va răspunde tuturor întrebărilor şi te va ajuta să furnizezi corect informațiile necesare pentru înființarea firmei.

Toată documentația este întocmită şi depusă de personal cu experiență în domeniu, astfel în doar 3-5 zile nouă entitate va putea fi funcțională.

Ai acces la informații pe înțelesul tău. Limbajul oficial poate fi greu de priceput pentru cei mai puțin familiarizați cu acesta, astfel se face că mulți dintre viitorii antreprenori sunt prinşi în cercuri vicioase, generate de lipsa de informație sau de înțelegerea eronată a acesteia. Astfel de situații sunt evitate, având acces la informații clare şi precise cu privire la legislație, furnizate de consilieri cu experiența.

Eviți aglomeraţiile de la ghișee sau programările online, scăpând astfel de birocrație şi cozile interminabile formate de obicei la birourile ONRC, dar şi drumurile nesfârşite către cabinetele avocaţilor şi ale notarilor în vederea legalizării documentelor.

Economiseşti resurse financiare importante. Serviciile companiei noastre sunt gândite să faciliteze legătura dintre instituțiile statului şi viitorii antreprenori, venind cu soluții simple, naturale şi accesibile ce ajută la crearea unui mediu prietenos pentru cei ce doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului.

Cei ce aleg servicii specializate de înființare firmă cunosc de la început toate costurile pentru acest proces, de la taxele obligatorii ce trebuie achitate către instituțiile statului la tarifele percepute de echipa noastră pentru realizarea acestora. Există transparenţă totală cu privire al etapele de desfășurare a procesului şi costurile aferente plătite pentru documente şi servicii. Clienții companiei știu de la început prețul ce trebuie achitat.

Întregul proces este digitalizat şi se desfășoară 100% online, deci nu va trebui să te deplasezi pentru a putea înființa noua firmă. Utilizând contul de client creat toată documentația aferentă poate fi urcata printr-un simplu click.

Cui se adresează serviciile de înființare firme Bucureşti?

Serviciile de înființare firme se adresează tuturor persoanelor care cu vârsta legală şi ce pot desfășura activități economice, pot presta servicii sau pot organiza diferite evenimente. Prin aceste servicii se pot constitui rapid, confortabil şi convenabil entități de tip SRL, SRL-D, PFA-uri şi ONG-uri.

Echipa de specialişti se ocupă de întocmirea documentației, realizarea cererii de înființare, depunere dosarului către Registru Comerţului Bucureşti. Se obțin astfel acte constitutive şi certificate de înregistrare, documente necesare pentru îndeplinirea activităților.